Irriterad...

Ja okej jag är faktiskt väldigt irriterad!!!!

Om ni har läst de tidigare inläggen jag haft så har ni insett att jag är med i ett spex här i Luleå.
Och nu måste jag vädra lite.

Kommer dock inte avslöja något om handlingen om ni är sugna men annat kommer.

Jo jag blir faktiskt så jäkla irriterad på en tjej som är med i spexet, jag ber hennne om en sak att vi på söndagen den åttonde ska börja klockan elva istället för tio så skippar vi lunchen och har tre timmar där med först lite regi och sen sång.
Hon vägrar att gå med på det, hon kan inte gå utan mat i tre timmar... Lustigt då att vi just ikväll har repat regi i tre timmar!!! Visst hon åt godis och sånt men det kan hon ju göra annars också...

Jag är så jäkla irriterad. Jag ber om en ynka liten ändring för en gång för jag är bjuden på en middag i Piteå och kommer inte kunna hinna till Spexet förräns klockan är 11...

Hon är så jäkla tvär och allt ska va på hennes vis. Känner mig som en fjortis eller något som skirver här och klagar men jag kan inte säga rakt upp i ansiktet att jag är irriterad för då kommer stämningen i spexet att ändras och vi vill inte ha dålig stämning.

Tror dock inte att jag är den enda i spexet som irriterar sig på henne. Tror nästan att vi alla är det och att vi ofta funderar över varför hon blev invald. Inte så att hon är dålig men hon är ingen människo människa och ändå ska hon jobba med människor sen i sitt yrkesliv.

Hon är duktig på att säga också att hon har sysslat med teater sen hon var fyra år och jag blir bara så trött...

Hoppas nu bara inte det är så att jag blir irriterad på henne för att vi är lika som personer, för det har jag hört att man kan bli irriterad på människor som liknar en men NÄ jag tror verkligen inte vi är lika.

JAg ska inte va tjatig men jag STÖR mig verkligen...


Åhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!1


SPEXFEST

Nu har jag kommit hem från den första SPEXFESTEN för våren. Jag hade verkligen skit roligt. Klockan är ju bara tjugo i ett men eftersom det är dax att jobba med spexet imorgon igen så gäller det att va pigg och utvilad. Så jag valde att dra mig. Fast jag var sist av dom som står på scen att gå hem.

Är jäkligt sköna människor som jobbar med spexet och jag har skit kul med alla.
Ikväll hade ja super kul bland annat med min gamla nolla Jocke. Fasiken va kul det var. :D
Kan inte säga i ord hur kul det var.

Om man ska säga något som är väldigt typiskt mig om den här festen som ja alltid brukar ha i festomdömmen är om jag fått hångla. Det fick jag inte alls ikväll men det var lite nära ett tag men nä det gick ju inte att göra så.

Nästa vecka öppnar kåren igen.. Då kanske det blir nått hångel. Vad vet jag?

Hann föresten med att ringa en snabbis till min storebror Daniel under lördagen som då fyllde 26. Kul att höra hans röst lite men det blev lite i kortaste laget då jag var påväg till spexfesten och inte direkt har haft mycket ledig tid idag.

Jag tror nog ja ska sluta skriva nu så ja kommer i säng. Och återigen har jag inte skrivit om något :P

Jäklar va det värker.

Sitter nu här och har världens huvudvärk. Fasiken...
Så ska man med ikväll och sjunga på nån middag av nått slag. Känns inte alls pepp nu.
Säg bara inte att jag håller på att bli sjuk nu... Har verkligen inte tid med det just nu.
Imorgon känns det som ja har en ganska viktig lektion i juridik och den vill ja inte missa även om den bara är två timmar. Sen är det spexövningar hela tiden och dem kan jag inte låta bli.
Funderar på att låta bli ikväll att va med om ja inte mår bättre om en timma.  Har tagit huvudbrus nu så ja hoppas det lägger sig.
Har börjat bli ganska trött numera när jag nästan alltid är upptagen. Men det är ju kul fast jobbigt.

Min vikt står still där den var när ja sluta dieten men jag är ju absolut inte nöjd...

Har allvarligt börjat fundera på plastikkirurgi när ja kommer hem till sommaren. Gå på konsulation direkt för att se om det kan bli bättre med hjälp av kirurgi.

Dumt att skriva om det här men ja vantrivs ju med kroppen och det känns lättare att behålla en ny figur som man får med hjälp av kirurgi istället för att skapa en ny helt från scratch.

Fick reda på igår att en klasskompis hoppa av och åkte hem igår. Hon sa det först samma dag som hon skulle åka så det kändes tråkigt för då kunde vi inte säga hej då till varandra in person.
Men vi träffas säkert sen i framtiden.

Nä nu orkar ja inte skriva mer mitt huvud tar död på mig. Jag återkommer...

Avbruten.

Nu har jag avslutat min diet.

Det första jag åt är Lassagnette men bara en liten bit. Tänkte på det där med mindre portioner och så var det tomat och gurka till också.

Under dietens gång gick jag ner 5kg och hoppas verkligen inte att det kommer tillbaks. Jag ska fortsätta med mina promenader till stan på morgonen. Jag bakar mitt eget bröd just nu så jag vet vad det är som finns i brödet och hembakat är trots allt godast. :D Och det är kul att baka.

Känns lite som ett nederlag från min sida att ge upp efter två veckor men jag har ändå gått ner ganska OK och jag vill inte gå runt i vardagen och känna mig hungrig och helt uttråkad när jag ska äta.
Kommer kanske att köra den frukosten jag haft senare oxå men jag kommar även att blanda in vanliga grejer som mjölk (åh vad jag saknat den) och pålägg på kanske lite mjuktbröd.

Har redan smakat på mina bröd och dom var jättegoda kanske lite små men goda var dom :D

Funderar

Idag har jag allvarligt funderat på att sluta med min diet.
Trots att jag nyligen skrev om den och så här i men jag längtar så efter att ha en annan smak i munnen än gurka, tomat och kaviar. Vill börja äta på riktigt igen.

MEN jag ska isåfall äta mindre portioner det är en sak som är säker iallafall. För jag åt för mycket förut. Kan nog börja äta det gamla igen och bara äta mindre. Verkligen låta bli även om jag är mer hungrig.

Ska fortsätta att låta bli godiset ett tag och chips. Men jag ska unna mig att baka ibland iallafall för det tycker jag är kul och avslappnande.

Jag återkommer om mitt beslut har iallafall just nu beslutat för att jag ska äta diet imorgon igen och isåfall kanske börja äta mat på lördag.


Min diet och så..

Ja nu var det ju så att jag insåg att jag inte har hållit de som läser min blogg uppdaterade vad det gäller min diet så nu tänkte jag berätta lite.

Nu har jag då gått på min diet i elva dagar och vad har hänt och vad äter jag?

Vi tar min kost först:
Ja har skrivit lite om den förrut men ja återupprepar.
Frukost.
2 ägg, ett knäckebröd och en kopp thé.
Middag.
Sallad på två tomater och en halvgurka ett glas vatten.
Mellanmål.
Frukt.
Kvällsmat.
2 ägg, ett knäckebröd och en kopp thé.

Inte så varierande som man kan se men jag är besatt av att gå ner i vikt och att börja trivas med migsjälv.

På dessa elva dagar har jag gått ner FYRA kilo.

Ganska mycket kvar på vägen men det är ju ett tag kvar tills ja får börja äta riktig mat igen fast då i mindre portioner.

Längtar verkligen tills ja får börja äta mat igen. Saknar så mycket med maten, specielt smaken av riktig mat. Känner dofter runt omkring mig och blir ständigt påmind om vad det är jag saknar i mitt liv just nu.
Blir för varje dag mer sugen på att snabba upp det hela lite och kanske börja äta riktig mat en vecka tidigare. Men ja måste hålla på mig.
Nu har det ändå gått elva dagar och ja borde inte ge upp nu.
Tror lite det är att just nu är man i den där mitten krisen då man verkligen vill ge upp och gå tillbaks till det gamla. Men det har ju gått så bra tills nu. Fyra kilo är en bra start hoppas bara att iallafall sex kilo till bara rasar av så att jag kan äta. Inte gå tillbaks till det gamla livet ja hade där ja åt som en gris utan till ett liv där jag kan äta det jag åt förut men i mindre mängd och alltid med en liten sallad.

Har inte börjat träna än heller som jag egentligen ville men jag har märkt på min kropp att den skulle inte klara av den ansträngningen just nu med den mat den får. Jag får helt enkelt nöja mig med att gå ner till stan på morgonen när jag ska till skolan...

Så då va uppdateringen av mitt läge klar. Och ja jobbar på...

Avklarat

Ja då var årets första hångel avklarat. Så skönt. haha...
Årets första fest är nu också avklarad. Var i Piteå igår och var på förfest med producenterna och massa annat folk. Riktigt trevligt att festa med dom.
På förfesten så sjöng vi Singstar och fasiken va ja var sämre än vad ja trodde. Men men...
Sedan gick vi vidare till kåren i Piteå som jag har haft lite fördomar om eftersom den är så liten men det var faktiskt riktigt roligt.

Det är så underligt att när ja tänkte nu ska ja skriva lite i bloggen så trodde jag verkligen att det skulle vara så mycket längre än bara det här lilla men men nu är den ju klar...

Hur går det?

Ja det kan man fråga sig... Hur går det egentligen?
Piss dåligt. Så nu vet ni. Försöker ta mig i kragen och göra det för det måste ju göras men jag har typ bara skrivit en sida av tjugo idag.. suck.. Det kommer bli en lång kväll och troligen natt oxå :(

Pluggandet

haha...

Pluggandet går verkligen inget bra.. Jag har ingen lust att göra det.
Så nu sitter jag här klockan är snart 17,30 och jag tror verkligen inte ja kommer göra nått idag.. Det kommer bli en lång dag imorgon med andra ord.

Då ska ja inte syssla med annat. TVn ska va avstängd och dom enda websidor som är tillåtna är de som gäller ämnet.

Kommer det bli så då?
NÄ!!!
Men imorgon kommer jag göra klart det i vilket fall som. Jag jobbar bra under stress.


Angående min diet.. Den suger fett. Fast det var nog mitt eget fel idag. Väntade lite väl länge med att äta så ja va sweinhungrig. Pillade också bort den äckliga ruccolan från salladen idag. Eller ja pillade väll inte bort den sådär. Tog bort allt äckligt. Så när ja väl åt så var det tomat, gurka och morot som var kvar, mums...


Blev inte super mätt på min mat men min magsäck är ju stor som en kos. Men ska ta mig ett äpple nu och kanske en apelsin. Senare blir det u åter kvällsmat med ägg, knäckebröd, te och kanske lite grape. Får se hur det blir med det.


Tittar lite halvengagerat på Sinbad på tvn nu.. Den är väll lite sisådär men ja har ju inte hängt med heller.


Undra om det blivit för mycket kaffe idag? Men tet sen innehållär ju kamomil så det funkar nog...


Ja det var allt osammanhängande som ja hade just nu...


Tillbaks i Norr och det e inte gott...

Har nu kommit tillbaks till Luleå, ganska skönt att va hemma hos sig igen. Trodde jag hade lämnat lägenheten mer ostädad än vad den var. Det var ju trevligt... Men nu är det inte gott.

Nu har min nya matplan börjat. Kände att det var enklare att börja när man kom upp hit. Så nu har jag ätit sallad och jag har kommit på en sak...
Att det var tvi....
Usch det va ingen höjdare tog lite citron i och då blev den godare men jag tror jag listade ut det äckliga till Ruccola salladen. Jag har ju blivit rekomenderar ruccola för att jag tycker att isbergs inte smakar nått men ja tar hellre isbergens smaklöshet jäntemot ruccolans väldigt läskiga och otrevliga smak..

Men nu gäller det bara att hålla fast i denna nya diet.

Har inte börjat sakna Oliver ännu men ja fick mig en go kram i morse innan jag åkte till flygplatsen mys :D

Populär???

Vad är det som händer med världen? Jag har alltid kunnat lita på att det finns ett nytt mail till mig varje gång jag kollar skolmailen, men inte nu. Vad är det som har hänt med världen?
Har jag gått och blivit opopulär?

En tisdag mitt i veckan...

Sitter här nu på en tisdag mitt i veckan... Tre dagar kvar sen flyger till nordligare bredgrader.
Ska bli skönt att komma tillbacks till allt. Visst har haft det jätteskönt här hemma men det är återigen dax att ge sig av. Kommer nog sakna västkusten mycket sen för jag kommer inte återkomma förrän i Juni. Har mycket att göra i norr nu under våren.

Tvivlar fortfarande lite på vad det är jag gör egentligen. Eller det är väll mer så att jag vill inte slutföra kurserna för det känns jobbigt...  Vet inte varför men ja orkar inte och saknar motivation. Äsch det löser sig tillslut.

Men vad händer nu då när jag kommer upp? Då är det massa plugg och att äta nyttigt som börjar. Ska slänga de kakorna jag har i skåpet. Chipspåsen som ligger på micron och det finns säkert nått mer onyttigt. Ska då bege mig till Slemmis och köpa massa grönsaker, är det jag ska satsa på nu. Äta grönt dagarna i ända och två till tre ägg per dag så ja får lite fett och protein i mig. Knäckebröd kommer det oxå va en del. Får se om detta funkar nu. Ska ta med mig min våg här ifrån kusten nu oxå så att jag kan kolla upp resultatet. Sen efter Tentorna så är det dax att gå till StiL igen även om ja inte känner mig kry. Jag är fasiken inte sjuk ja inbillar mig ju bara.

Men för alla kompisar i norr som kommer träffa mig under Januari ber ja redan nu om ursäkt för ja kommer va grinig och hungrig. Kommer ha oerhört socker sug oxå men det får stilla sig med hjälp av en banan eller nått sånt.

Ska inte ge upp denna gång. Ska hålla mig ifrån Alkohol i januari oxå till att börja med så får vi se sen hur det blir. Om jag kan ta groggar och cider utan att viktminskningen slutar annars får jag väll helt enkelt blanda vodkan med vatten :p

Tur att kåren är stängd säger jag...

Imorgon är det dax att jobba en sista gång nu för lovet oxå. Säga hej då och att vi troligen ses till sommaren även om ja inte jobbar.

Seg dag idag men äsch ja har tänt en brasa och har det varmt i huset.

Det var väll nog allt ja hade just nu....

Fetto

Fetto
Detta är jag, den första januari 2007, 174,5cm lång och 95kg tung...
Så vad jag kommer göra med 2007 är att verkligen ta tag i migsjälv och gå ner 20kg... Minst 10kg men 20kg på sikt. Så trött på att va överviktig och må dåligt när man ser kort av sig själv med dubbelhaka... Mår illa av att se detta kortet och därför lägger jag upp det som en uppmaning till mig själv att verkligen anstränga mig och inte se ut såhär... Och nu när ni som läser detta sett denna bilden så blir det ju ännu mer viktigare för mig att bevisa att jag inte ska se ut såhär nästa gång vi ses...
Detta var allt för mig just nu så som en vän säger, over and out.