Jag var ute i helgen.

Jag var i göteborg i helgen och gick ut.
Min andra gång som jag gick ut i gbg men min första som jag gick ut med Therés i Göteborg. Hade inte träffat henne på ett år och det var en kär återförening. Vi åt mat, vi drack alkohol och vi tjatade i en oändlighet. Vi gjorde oss även fina för kvällen och ställde oss vid en spegel för att få den rätta posen.

Therés och jag satte oss på bussen in till stan utan att veta vart vi riktigt skulle gå. Vi gömde öl i våra tröjor när vi åkte buss som små fjortisar. Vi träffade ett par grabbar på bussen och snackade med dom men då Therés tyckte dom var dryga så gick vi inte av i centrum utan kom till någon busshållplats där vi fick fråga efter vägen in till stan.

På vägen gick vi förbi en uteservering och vi snackade med några som satt där, på ett bord längre bort såg vi en öl. De sa åt oss att ta den som färdkost och det gjorde vi glatt.

Vi hittade in till centrum tillslut men det finns stora luckor. (Jag som sa att jag skulle ta det lugnt)

Inne i stan ringde vi ett samtal till Ingela vår gemensamme vän och snackade ett bra tag med henne och bestämde att vi tre skulle snart göra detta igen.
Inne i stan träffade vi på Linus som koreograferade spexet i Luleå.
Var så jäkla kul att se honom igen och med sig hade han sin kompis Fredrik.

Vi försökte först ta oss in på Hardrock men de sa att det var 25 den kvällen och då var ju alla killarna i sällskapet för unga. Så vi gick till ett annat ställe som en tjej vi mött på vägen rekomenderade "Gretas".

Så vi gick til Gretas.
Hade verkligen skitkul där och jag fick mig lite hångel...

FUCK YEAH :D

Hångel betyder för Kristian en lyckad kväll och vi bytte nummer sedan och har hörts efter det...
Fast vi båda var sket fulla så jag vet inte om det räknas egentligen, haha.

Men iallafall kvällen spårade ganska mycket ut.. Therés fick sig ett ragg och hade bortamatch medans jag var kvar ensam på Gretas då både Linus och Fredrik konstigt nog försvunnit.

Sen är kvällen ganska blank.. :S Dumt nog.
Vet inte om jag gick ifrån Gretas vid stängning eller om jag blev utslängd av en vakt innan, haha.
Jag var verkligen super pinsam. Sen på spårvagnen till lägenheten somnade jag nästan stående.
Men jag kommer ihåg att jag spanade länge in hur jag skulle gå till Danaplatsen som är den hållplats jag egentligen skulle till. Thank god för busskartor.
Så gick jag av på Eketrä och vinglade hemmåt och ja e mäkta stollt över att jag hittade hem.
Jag som nykter gick vilse i London hittade gallant på fyllan till Danaplatsen från Eketrägatan.

Hade en jäkligt rolig helg i göteborg. Massa människor runt mig och utgångar det är det som jag verkligen saknar i sommar. Men nu har jag brors lägenhet ett tag han ska till Island i två veckor så nu är det nerfärd till Göteborg varje helg.

Tänker på det ibland men ska inte älta.


Tankar fram och tillbaks

Jag vet att jag inte varit den bästa med att uppdatera här sen jag kom hem till västkusten.
Även om villjan har funnits där ganska ofta har inte tiden eller orken att tänka igenom sin tankegång funnits.
Men nu har jag fått lite tid.
Jag har fått mycket tid, lite för mycket kanske.

När jag åkte från Luleå i Juni såg jag fram emot att livet skulle ta en paus, att det skulle varvas ner lite och jag tyckte det skulle va underbart att träffa familjen igen.
Att träffa familjen igen har varit jätte underbart.
Men pausen i livet har varit en annan femma.
Pausen är inte skön...

Jag vantrivs av denna pausen och på ett sätt vantrivs jag av att vara här på ön. Jäkligt sorgligt för mig att säga det då jag alltid har sett ön som min tillflyktsort, ett smultronställe.
Numera vet jag inte vad jag ser det som. De första veckorna var underbara och det var skönt att få va hemma. Däremot att bo här för en längre stund igen är väll där skon klämmer.

Ön är inte mitt liv... Jag kommer senare i mitt liv bli en av dom som jag tyckte tog för stor plats. Jag kommer endast bli en sommargäst på min kära ö. Kan inte se mig leva där varje år, varje dag och varje timma. Kanske om 42år eller om 50 när jag är en pensionerad skrutt.

Jag får nog säga att jag inte är en ö person. Jag är en stadsbo.

Känns tråkigt att mitt paradis inte längre är mitt paradis och längtan härifrån bara växer.

Detta är mycket av det som åker i mit huvud dagligen. Mycket annat oxå. Men nu nalkas sängen då jag ska till göteborg imorgon... Eller blir det kanske idag lördag???

Känslostormar

Vet inte alls vad jag känner eller hur jag mår...

Vi får se...