Trött och väl blandad...

Det är vad jag just nu känner.
Känner mig oerhört trött, utslagen, orkeslös och jag vet inte varför...

Börjar tvivla på vad det är jag gör här uppe. Som förra veckan var två av mina bröder och en brorson i en bilolycka och kunde jag komma och hälsa på dom? Nä för jag är runt 120 mil ifrån dom. Men lyckligtvis var det ju inget allvarligt som hände med dom men ändå. Tänk om det värsta hade hänt och de ringer mig här uppe och berättar. Vem ska jag gå till för att få tröst, känner jag någon så väl här så ja kan förlita mig på att få tröst? Ja e lite osäker angående det.

Känner mig osäker på vad det är ja utbildar mig mot. Är det verkligen detta jag vill? Känner nu lite sen vi börja så smått med Spexet att det är ju fortfarande det som jag helst vill göra. Stå på scen, agera, sjunga och dansa jag är som de sa i den vinnande schager låten 1984 det år ja föddes " ja e en sång och en dansman"... Borde kolla upp lite hur ja kan göra..

Borde gå klart här känns det som då om jag är flitig stannar bara till sommaren 08. Så söker jag mig tillbacks till teatervärlden igen och allt...
Det är ju ändå trots allt det som ja alltid velat göra och jag är nästan hundra säker på att nu när ja kommer medverka i spexet så kommer den känslan bara att växa ännu mer.

Känner som många andra unga i dagen sverige, ja e skoltrött tror jag. Eller osäker på va det är jag ska göra. Det kanske är meningen att jag resten av mitt liv ska jobba inom handels som ja redan gjort och bara låta livet gå? Ja osäker på allt och slutar skriva nu för nu återupprepar ja mig....

Samma dröm i nio år.

Har haft en dröm som varit återkommande de senaste nio åren och inatt hade jag den igen.

Vad är det då som händer i drömmen?

Jo pappa kommer tillbaks... Drömmen går ut på att istället för att pappa tog sitt liv den där dagen i Augusti 1997 så hade han och mamma bestämt att det var bäst att han lämnade oss ifred tills dess att han var en nykter alkoholist. Men så dyker han upp sen efter flera års frånvaro och vi välkomnar honom stort.

Men han är inte nykter... Han är forfarande alkoholist och dricker. Fast pappa var ju aldrig sån som drack öppet inför oss så vi ser ju honom inte dricka men vi märker det ändå. Men denna gången får han inte åka iväg, vi försöker hjälpa honom så gott det går.

Sen så vaknar jag.

Denna drömmen har jag då haft i nio år, sen pappa tog sitt liv. Den är inte ofta återkommande men det har dykt upp några gånger per år. Fler gånger i början när man inte ville tro på det men nu är det sällan den kommer men den finns fortfarande här.

Nu vet du mer om mitt undermedvetna och en önskan ja hade kär i många år.


KLAR...

Ja nu sitter jag här i Piteå mitt i natten. Har spelat in en musikvideo idag som tog hela dagen... Suck. Fick ju såklart jobba med världens jobbigaste människa oxå men det överlever jag...
Kändes kul för att man fick lärt känna lite fler pite folk.
Tråkigt var typ nästan allt att göra tyckte ja under dagens gång... Det jag sa räknades inte kändes det som så jag drog mig istället undan och lät den andra styra och ställa som han ville.
DRYG lärare i det ämnet oxå, tycker inte om honom direkt.

Fick reda på idag att ja inte blev öph, men det är nog ganska bra kommer ju ha tillräckligt att göra ändå med spexet. Fick oxå typ reda på en av de som kommer bli ÖPH och då kändes det skönt att ja inte kom med. Att hänga mycket med den människan e inte nått ja önskar någon. Hon menar väl men... Nä!!!

Sov föresten endast tre timmar natten mellan onsdag och torsdag, och nu inatt kommer det inte bli mycket bättre, men iallfall fall fyra kanske upp till fem. Det e grejer det. Måste ju återvända till Luleå och packa till resan i helgen eller som då egentligen börjar nu på fredag...

Så GOD NATT...

Tog en längre... & Spexet...

Ja det fick bli så att jag tog mig en längre sovmorgon och det ja skulle gjort nu på förmiddagen innan mötet gör jag istället sen efter mötet...

Fick en till sak att göra oxå, fick i uppdrag nu att boka om den sal vi använder för kören till våren.

Sitter här och gäspar lite har väll inte direkt nått super att säga men men.

Jag kan ju då passa på att skriva ner lite om spexet som jag är med i.

Ett spex är för alla som inte vet, en slags teaterföreställning med sång och dans, replikerna ska rimma och här i Luleå har vi också att det inte ska vara underbältet humor.
Tyvärr får jag inte lämna ut något om va den ska handla om eller vilken roll jag ska ha men jag kan ju säga såhär att alla i ensemblen blev förvånade när ja fick den roll ja fick, vi trodde alla att ja skulle få en annan men det var en rolig överaskning. I årets spex är vi sex personer som står på scen, jag, Axel, Martin, Robert, Kristin och Caroline. Ett skönt och roligt gäng. Axel är ju min gamla nolla oxå :D
Det ska bli kul att sen komma igång med det, vi har dock ett krav på oss att vi ska ha lärt oss manuset på en månad så det blir lite mycket jobb där.. Men som skrevet innan det ska bli kul.

Nu är det bara tolv dagar kvar tills ja återser min kära ö och min kära familj. Det ska bli skönt. Var längesen man såg dom alla.

Nä nu är det iallafall dax för frukost.. Får se nu om det blir nått gott...

Min vecka, suck...

Ja nu sätter jag mig då äntligen här och skriver mitt andra lilla blogg inlägg. Känner mig dålig på det här då min BLOGGförebild FISKARFLICKAN skriver ett till två stycken varje dag, men jag ska inte jämföra mig med henne och försöka va som hon, jag kan ju bara va den jag är.

Förra veckan var man då ledig men denna veckan har jag påtok för mycket att göra men nu har det ju gått två dagar av denna veckan bara fem kvar :P

Så hur såg/ser mitt schema ut denna vecka?
Följande...

Måndag
: upp klockan sex för att duscha och sedan sticka till skolan åker med 16,40 bussen från skolan är i lägenheten 18,00 försöker steka fiskpinnar snabbt men fiskpinnar tar visst tid. (ÅT BARA FISKPINNAR) Klockan 19,00 måste ja bege mig från min lägenhet igen för ett möte med manskören som jag är med i, mötet slutar först 22,10 och jag ringer min storebror för att snacka lite innan ja måste lägga mig för att gå upp på...

Tisdag
: upp först 06,30 för att återigen bege mig till skolan. Tar återigen 16,40 bussen från piteå och kommer hem 18,00 går hemma liten stund springer sen ner till mina kära nollor Jocke och Andreas för att hämta min madrass, där får jag kakor och en liten pratstund. Sen var det bara en lugn hemmakväll med pannkakor.

Följande är det som ska ske denna vecka...

Onsdag
: Sovmorgon yeah till 09,00 sedan ska ja springa till vaktmästaren för att ta ett litet snack, klockan 12,00 har jag ett möte med spexet som jag har kommit med i får typ skirva mer om det imorgon. På kvällen eller rättare sagt 18,30 ska ja till "Generalerna" och snacka om att jag kanske blir ÖverPhösare.
Efter det mötet måste ja ta en buss till piteå där ja ska sätta ljus för en musikvideo som ska spelas in under torsdagen. Så ja slaggar hos en kompis i Piteå eller vi byter lägenhet hon tar min i Luleå för hon har lektioner och ja tar hennes.

Torsdag
: Denna dagen är det en lång dag MUSIKVIDEO inspelning från klockan 07,00 till 01,00 suck. blir väll ännu en natt i Piteå. Egentligen kan jag inte va med hela dagen för ja har massa viktiga saker att göra i Luleå men det får helt enkelt vara... Ja kan ju inte va med överallt.

Fredag
: Denna dagen börjar väll med att man är i Piteå och måste då ta sig till Luleå för att packa för helgensäventyr. Kommer då hem och packar ska sen på ett Spexmöte där vi som är i ensemblen ska lära oss en sång som vi ska framföra i helgen. Och vid 17,00 åker vi iväg med spexet på teambuilding.

Lördag & Söndag
: Ja helgen är ju då full med Teambuilding och ja vet ännu inte va som kommer ske det är en stor hemlighet, men ja vet att ja kommer hem vid runt 13,00 på söndag och missar då bartömningen som är på lördag men men, ja överlever. Men senare på söndagen så ska man då iväg för Luciagenrepet.

Sen är det bara vidare med livet därifrån...
Känner mig ganska stolt över detta inlägg, tycker att FISKARFLICKAN kan va stolt över mig...

Det är första december.

Idag är det ju första december och jag tänker försöka som många andra att börja blogga på riktigt.
Kommer ju dock fortfarande ha min lilla egna där ja skriver de absoluta hemlisarna.

Ja men som sagt det är första december och barnslig som jag nog tycker jag är så har jag ju faktiskt köpt mig en chokladjulkalender. Chokladen var ju faktiskt godare än vad ja minns den. Hade ingen förra året för då åt ja inte godis men jag har ju börjat igen med det.
Ful ovana det där.
Jul"lovet" kommer snart oxå och det känns skönt ska jobba på mitt jobb lite men det som kommer vara super skönt är ju att få krama min brorson igen. Saknar honom så... Så kul att leka oxå fast man kan bli lite trött tillslut men det är kärlek.

Va händer egentligen i mitt liv nu då?
Har återigen varit ledig från skolan denna vecka och de veckorna ja e ledig förstör mig helt. Jag mår skit dåligt av att jag typ inte träffar några då när jag är ledig utan typ sitter isolerad i min lägenhet. usch...
Nä tillbax till verkligheten och min första "riktiga" blogg är slut. Osamanhängande? Visst! Men det är lite jag.