Sång från SPEXET

Ja då har jag fixat upp en stämsång från spexet. Men usch va gnälligt jag låter men så är det när man måste sjunga på ett speciellt sätt.

Kommentarer
Postat av: Ellen

Nämen, ser man på vad man hittar när man googlar på "spex-sm"!
Tack för senast :-)
/LiSS-Ellen

Postat av: Anonym

Haha, bucklan (eller Bulan som den visst kallas) spenderade lördagsnatten (nja, morgonen...) väl nerbäddad i en barnsäng på hotellet. Sedan spändes den fast i det främsta sätet i bussen. Nu står den i spexlokalen och väntar på att någon ska ordna en fotoblogg så att alla som vill kan följa Bulans vilda liv i Linköping. :-)
Vi funderade ett litet ögonblick på att låta den följa med till Mariefred (Mariestad...?) och titta på kårspexets fullängdversion av Kristian Tyrann, men vi kom fram till att det var nog att s a s "rub it in"... ;-)
Jomenvisst, du var mig en trevlig en, och såna kontakter ska man vårda.

2007-05-25 @ 16:59:25
Postat av: Ellen

Äsch, inte var ni dåliga, det fanns bra mycket sämre spex på sm ;-) Det var kanske bara olycklig placering mitt emellan de spexen som satsat mest på dekor och kostym. Hade ni spelat på fredagen hade ingen sagt nåt sånt :-)
Jag är mest glad över att vi vann bästa manus eftersom det är det som vi har satsat på och verkligen lagt ner hela själen i.

2007-05-25 @ 18:37:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback